1 tanéves középszintű online MATEMATIKA tanfolyam

Matematika érettségi felkészítő tanfolyam

Online, középszintű és 1 tanéves

Tanfolyamunk segítséget szeretne neked nyújtani a felkészülésben, amennyiben 2025-ben fogsz matematikából középszinten érettségizni.

Mit kínálunk neked?

Kiváló és tapasztalt szaktanár – Tanárunknak 30 év tapasztalata van olyan érettségizők sikeres felkészítésében, akiknek nem elsődleges életcélja matematikát tanulni.

Online tananyagok, gyakorló feladatok és dolgozatok* – Tanulj saját fejlesztésű e-learning tananyagainkból. Gyakorolj érettségi feladatokon akkor, amikor a legkényelmesebb neked, és írd meg a dolgozatot otthon, amikor már felkészültél.

2024-es érettségi követelmények szerint – A tanfolyam tananyaga az új érettségi követelményrendszert alapul véve állítottunk össze. Tanulj meg mindent, ami szükséges az érettségihez, de azt ne, ami szükségtelen.

Legkedvezőbb ár-érték arány – Magas infláció ide vagy oda, tanfolyamunk ára alig emelkedett, mindamellett, hogy továbbra is magas szintű és komplex felkészítést kapsz.

20% kedvezmény – A tandíjra 20% kedvezményt kapsz, amennyiben az első tíz jelentkező között leszel, aki befizeti a kedvezményes tandíjat.**

Az órák visszanézhetőek – Ha nem értél rá az óra időpontjában, akkor se maradsz le semmiről, mert utólag is meg tudod nézni az előadást videóról.

Nincs szükséged előzetes tudásra – Tanfolyamunkon a tanulást a belépő szinttől kezdheted el.

Kipróbálhatod, mielőtt fizetnél – Lépj be az e-learning rendszerünkbe, és szeptemberben vegyél részt az első órán ingyen.

*Az egyik legkorszerűbb és legelterjedtebb e-learning rendszert használjuk, a Moodle-t.
**A kedvezményes tandíjra 30 nap indoklás nélküli pénz visszafizetési garanciát vállalunk.

„Nem én vagyok a legélesebb kés a fiókban, ha matekról van szó, de egészen jól sikerült az érettségim. Ági sok mindenben segített nekem, több dolgot nála értettem meg (pl.: sodrófa diagramot). Nagyon jók voltak a kérdésekre adott plusz magyarázatok is. Külön örültem az előző évi érettségi feladatoknak, és a hozzájuk tartozó figyelmeztetéseknek, hogy mire ügyeljünk a feladattípusnál.”
Bogi

Időpont

hétfő vagy szerda, 17:00-tól 18:15-ig

Tanfolyam kezdés

2024. szeptember 9. vagy 11.

Tanárok

Fazakas Ágnes

Időtartam

31 hét

Óraszám

heti 1 alkalom, 3x 45 perc (összesen 93 tanóra)

Tandíj

104.000 Ft (1.118 Ft/tanóra)

A tandíjra 20% kedvezményt adunk, amennyiben az első tíz jelentkező között leszel, aki a kedvezményes tandíjat átutalja:

kedvezményes – 82.000 Ft (882 Ft/tanóra)

Kapcsolat

Telefon: +36(30)5364-111
E-mail: info@budapestirealtanoda.hu

Ha szeretnél többet megtudni más érettségi felkészítő tanfolyamainkról, akkor a Budapesti Reáltanoda kezdőlapja jó kiindulópont lehet.