1 tanéves középszintű BIOLÓGIA tanfolyam

Biológia érettségi felkészítő tanfolyam

1 tanéves, középszintű szintű, tantermi vagy online

Tanfolyamunk segítséget szeretne neked nyújtani a felkészülésben, amennyiben 2025-ben fogsz biológiából középszinten érettségizni. Ha emelt szinten szeretnél érettségizni, akkor enged meg, hogy a figyelmedbe ajánljuk 1 tanéves emelt szintű biológia érettségi felkészítő tanfolyamunkat.

 

Mit kínálunk neked?

Kiváló és tapasztalt szaktanárok – Tanáraink szaktanári vagy orvosi diplomával, sok éves tapasztalattal és egyetemi szemléletmóddal rendelkeznek, hogy magasabb szintre juthassál.

Online tananyagok, gyakorló feladatok és dolgozatok* – Tanulj saját fejlesztésű e-learning tananyagainkból. Gyakorolj érettségi feladatokon akkor, amikor a legkényelmesebb neked, és írd meg a dolgozatot otthon, amikor már felkészültél.

2024-es érettségi követelmények szerint – A tanfolyam tananyaga az új érettségi követelményrendszert alapul véve állítottunk össze. Tanulj meg mindent, ami szükséges az érettségihez, de azt ne, ami szükségtelen.

Kedvezőbb ár-érték arány – Magas infláció ide vagy oda, tanfolyamunk ára alig emelkedett, mindamellett, hogy továbbra is magas szintű és komplex felkészítést kapsz.

20% kedvezmény – A tandíjra 20% kedvezményt kapsz, amennyiben az első tíz jelentkező között leszel, aki befizeti a kedvezményes tandíjat.**

Online vagy személyesen is járhatsz – Válaszd meg, hogyan szeretnél részt venni az órákon. Ha éppen nem érsz rá eljönni, akkor is ott lehetsz az órán online.

Az órák visszanézhetőek – Ha nem értél rá az óra időpontjában, akkor se maradsz le semmiről, mert utólag is meg tudod nézni az előadást videóról.

Nincs szükséged előzetes tudásra – Tanfolyamunkon a tanulást a belépő szinttől kezdheted el.

Fejlesszed az érettségihez szükséges készségeidet – Nagy hangsúlyt fektetünk a fogalmi gondolkodásra, ábra felismerésre, diagram elemzésre és esszé írásra.

A szóbelire is készülhetsz velünk – Külön időt szentelünk a szóbeli vizsgára való felkészülésre.

Kipróbálhatod, mielőtt fizetnél – Lépj be az e-learning rendszerünkbe, és szeptemberben vegyél részt az első órán ingyen.

*Az egyik legkorszerűbb és legelterjedtebb e-learning rendszert használjuk, a Moodle-t.
**A kedvezményes tandíjra 30 nap indoklás nélküli pénz visszafizetési garanciát vállalunk.

„Nagyon jó volt az órák hangulata, mindig szerettem órára járni. Mindegyik tanárnak hatalmas a tudása, jól és teljesen érthetően adják át a tananyagot. Amit a gimis órákon nem tudtam teljesen megérteni, itt azt is sikerült.”
Anna

Helyszín

Budapest, Belváros

Időpont

hamarosan bejelentjük

Tanfolyam kezdés

2024. szeptember második hete

Tanárok

hamarosan bejelentjük

Időtartam

32 hét

Óraszám

heti 1 alkalom, 3x 45 perc (összesen 96 tanóra)

Tandíj

online – 106.000 Ft (1.141 Ft/tanóra)
tantermi – 129.000 Ft (1.352 Ft/tanóra)

A tandíjra 20% kedvezményt adunk, amennyiben az első tíz jelentkező között leszel, aki a kedvezményes tandíjat átutalja:

kedvezményes online – 84.000 Ft (914 Ft/tanóra)
kedvezményes tantermi – 104.000 Ft (1.078 Ft/tanóra)

Kapcsolat

Telefon: +36(30)5364-111
E-mail: info@budapestirealtanoda.hu

Ha szeretnél többet megtudni más érettségi felkészítő tanfolyamainkról, akkor a Budapesti Reáltanoda kezdőlapja jó kiindulópont lehet.