2 tanéves emelt BIOLÓGIA tanfolyam

2 tanéves biológia érettségi felkészítő tanfolyam

Emelt szintű, tantermi vagy online

Tanfolyamunk segítséget szeretne neked nyújtani a felkészülésben, amennyiben 2026-ban fogsz biológiából emelt szinten érettségizni. A kétéves felkészülés alatt részletesebben és lassabban haladunk végig a tananyagon, mint az 1 tanéves tanfolyamon. Jobban el tudjuk így méllyíteni a tudásod, de ezzel együtt kevéssé megterhelő a tanfolyam. Ráadásul az érettségihez szükséges készségeidet is hatékonyabban fejleszthetjük, ha több idő jut rá. Ha 2025-ben szeretnél érettségizni, akkor enged meg, hogy a figyelmedbe ajánljuk 1 tanéves emelt szintű biológia érettségi felkészítő tanfolyamunkat.

 

Mit kínálunk neked?

Kiváló és tapasztalt szaktanárok – Tanáraink szaktanári vagy orvosi diplomával, sok éves tapasztalattal és egyetemi szemléletmóddal rendelkeznek, hogy magasabb szintre juthassál.

Online tananyagok, gyakorló feladatok és dolgozatok* – Tanulj saját fejlesztésű e-learning tananyagainkból. Gyakorolj érettségi feladatokon akkor, amikor a legkényelmesebb neked, és írd meg a dolgozatot otthon, amikor már felkészültél.

2024-es érettségi követelmények szerint – A tanfolyamok tananyaga az új érettségi követelményrendszert alapul véve állítottunk össze. Tanulj meg mindent, ami szükséges az érettségihez, de azt ne, ami szükségtelen.

20% kedvezmény– A tandíjra 20% kedvezményt kapsz, amennyiben az első öt jelentkező között leszel, aki befizeti a kedvezményes tandíjat.**

Online vagy személyesen is járhatsz – Válaszd meg, hogyan szeretnél részt venni az órákon. Ha éppen nem érsz rá eljönni, akkor is ott lehetsz az órán online.

Az órák visszanézhetőek – Ha nem értél rá az óra időpontjában, akkor se maradsz le semmiről, mert utólag is meg tudod nézni az előadást videóról.

Nincs szükséged előzetes tudásra – Tanfolyamunkon a tanulást a belépő szinttől kezdheted el.

Fejlesszed az érettségihez szükséges készségeidet – Nagy hangsúlyt fektetünk a fogalmi gondolkodásra, ábra felismerésre, diagram elemzésre és esszé írásra.

A szóbelire is készülhetsz velünk – Külön időt szentelünk a szóbeli vizsgára való felkészülésre.

Kipróbálhatod, mielőtt fizetnél – Lépj be az e-learning rendszerünkbe, és szeptemberben vegyél részt az első órán ingyen.

*Az egyik legkorszerűbb és legelterjedtebb e-learning rendszert használjuk, a Moodle-t.
**A kedvezményes tandíjra 30 nap indoklás nélküli pénz visszafizetési garanciát vállalunk.

„Én a 2 éves biosz és kémia tanfolyamra is jártam, és számomra óriási segítség volt mind a kettő. Profi prezi előadások, táblázatok, tananyagok, és figyelmes, okos tanárok segítettek végig felkészülni az emelt érettségire. Szerintem egy emelt érettségihez szükséges valamilyen különóra, és ez egy abszolút jó döntés volt nekem.”
Ármin

Helyszín

Budapest, Belváros

Időpont

szerda, 16:30-tól 18:45-ig

Tanfolyam kezdés

2024. szeptember 18.

Tanárok

Molnár Balázs, dr. Turai Péter és dr. Doleschall Márton

Időtartam

1x 34 hét és 1x 29 hét 

Óraszám

heti 1 alkalom, 3x 45 perc (1. tanév: 102 tanóra és 2. tanév: 87 tanóra)

Tandíj az első tanévre

online – 151.000 Ft (1.480 Ft/tanóra)
tantermi – 179.000 Ft (1.755 Ft/tanóra)

A tandíjra 20% kedvezményt adunk, amennyiben az első 10 jelentkező között leszel, aki a kedvezményes tandíjat átutalja:

kedvezményes online – 121.000 Ft (1.186 Ft/tanóra)
kedvezményes tantermi – 143.000 Ft (1.402 Ft/tanóra)

Kapcsolat

Telefon: +36(30)5364-111
E-mail: info@budapestirealtanoda.hu

Ha szeretnél többet megtudni a biológia érettségiről, akkor a Budapesti Reáltanoda kezdőlapja jó kiinduló pont lehet. Ha van kedved belenézni exkluzív tananyagainkba és érettségi információinkba, csatlakozz a Budapesti Reáltanoda biológia és kémia tanulócsoportjához a Facebook-on: