2 tanéves emelt KÉMIA tanfolyam

2 tanéves kémia érettségi felkészítő tanfolyam

Legközelebb szeptemberben indítunk tanfolyamokat.

Emelt szintű, tantermi vagy online

Tanfolyamunk segítséget szeretne nyújtani a felkészülésben azoknak, akik 2025-ben fognak kémiából érettségizni. A kétéves felkészülés kevésbé intenzív, így kevésbé fáraszt el. Ráadásul az érettségihez szükséges készségeidet is hatékonyabban fejleszthetjük, ha több idő jut rá. Ha 2024-ben szeretnél érettségizni, akkor enged meg, hogy a figyelmedbe ajánljuk 1 tanéves kémia érettségi felkészítő tanfolyamunkat.

 

Mit kínálunk neked?

Kiváló és tapasztalt szaktanárok – Tanáraink szaktanári diplomával, sok éves tapasztalattal és egyetemi szemléletmóddal rendelkeznek, hogy magasabb szintre juthassál.

Online tananyagok, gyakorló feladatok és dolgozatok* – Tanulj saját fejlesztésű e-learning tananyagainkból. Gyakorolj érettségi feladatokon akkor, amikor a legkényelmesebb neked, és írd meg a dolgozatot otthon, amikor már felkészültél.

Tanuld meg velünk a kémiai számításokat – Nagy hangsúlyt fektetünk a kémiai számítás gyakorlására.

2024-es érettségi követelmények szerint – A tanfolyam tananyaga az új érettségi követelményrendszert alapul véve állítottunk össze neked. Tanulj meg mindent, ami szükséges az érettségihez, de azt ne, ami szükségtelen.

Online vagy személyesen is járhatsz – Válaszd meg, hogyan szeretnél részt venni az órákon. Ha éppen nem érsz rá eljönni, akkor is ott lehetsz az órán online.

Az órák visszanézhetőek – Ha nem értél rá az óra időpontjában, akkor se maradsz le semmiről, mert utólag is meg tudod nézni az előadást videóról.

Nincs szükséged előzetes tudásra – Tanfolyamunkon a tanulást a belépő szinttől kezdheted el.

A szóbelire is készülhetsz velünk – Külön időt szentelünk a szóbeli vizsgára való felkészülésre.

Kipróbálhatod, mielőtt fizetnél – Lépj be az e-learning rendszerünkbe, és októberben vegyél részt az első órán ingyen.

*Az egyik legkorszerűbb és legelterjedtebb e-learning rendszert használjuk, a Moodle-t.

„Két éves kémia tanfolyamra és egy éves biológia tanfolyamra jártam a Reáltanodába. Mindkettő hatalmas segítség volt a felkészülésem során. A kémia tanfolyamra konkrétan nulla tudással érkeztem és innen sikerült eljuttatniuk Marciéknak egy 87%os szintig. Nagy segítség volt hogy az órák visszanézhetőek. Bármikor tudtam kérdéssel fordulni hozzájuk. Mind a biosz mind a kémia tanfolyamon nagy tudású, lelkes tanárok tanítottak minket, ami nagyon ösztönzően hatott rám. Az órákba rengeteg energiát és időt fektetnek, ami meg is látszik a minőségükön :).”
Dorka

Helyszín

Időpont

hétfőn, 16:30-tól 19:30-ig

Tanfolyam kezdés

Tanárok

dr. Hill Katalin és dr. Doleschall Márton

Időtartam

1x 31 hét és 1x 33 hét

Óraszám

heti 1 alkalom, 4x 45 perc (összesen 256 tanóra)

Tandíj

Kapcsolat

Telefon: +36(30)5364-111
E-mail: info@budapestirealtanoda.hu

Ha szeretnél többet megtudni a kémia érettségiről, akkor a Budapesti Reáltanoda kezdőlapja jó kiindulópont lehet. Ha van kedved belenézni exkluzív tananyagainkba és érettségi információinkba, csatlakozz biológia és kémia tanulócsoportunkhoz a Facebook-on: