2 tanéves emelt KÉMIA tanfolyam

2 tanéves kémia érettségi felkészítő tanfolyam

Emelt szintű, tantermi vagy online

Tanfolyamunk segítséget szeretne neked nyújtani a felkészülésben, ha 2026-ban fogsz kémiából emelt szinten érettségizni. A kétéves felkészülés alatt részletesebben és lassabban haladunk végig a tananyagon, mint az 1 tanéves tanfolyamon. Jobban el tudjuk így méllyíteni a tudásod, de ezzel együtt kevéssé megterhelő a tanfolyam. Ráadásul az érettségin a pontszámok nagyjából felét kitevő kémiai számításokat is átfogóbban tudod megtalulni, ha több idő jut rá. Ha 2024-ben szeretnél érettségizni, akkor enged meg, hogy a figyelmedbe ajánljuk 1 tanéves kémia emelt szintű érettségi felkészítő tanfolyamunkat.

 

Mit kínálunk neked?

Kiváló és tapasztalt szaktanárok – Tanáraink szaktanári diplomával, sok éves tapasztalattal és egyetemi szemléletmóddal rendelkeznek, hogy magasabb szintre juthassál.

Online tananyagok, gyakorló feladatok és dolgozatok* – Tanulj saját fejlesztésű e-learning tananyagainkból. Gyakorolj érettségi feladatokon akkor, amikor a legkényelmesebb neked, és írd meg a dolgozatot otthon, amikor már felkészültél.

Tanuld meg velünk a kémiai számításokat – Nagy hangsúlyt fektetünk a kémiai számítás gyakorlására.

2024-es érettségi követelmények szerint – A tanfolyam tananyaga az új érettségi követelményrendszert alapul véve állítottunk össze neked. Tanulj meg mindent, ami szükséges az érettségihez, de azt ne, ami szükségtelen.

20% kedvezmény– A tandíjra 20% kedvezményt kapsz, amennyiben augusztus 4-ig befizeted a kedvezményes tandíjat.**

Online vagy személyesen is járhatsz – Válaszd meg, hogyan szeretnél részt venni az órákon. Ha éppen nem érsz rá eljönni, akkor is ott lehetsz az órán online.

Az órák visszanézhetőek – Ha nem értél rá az óra időpontjában, akkor se maradsz le semmiről, mert utólag is meg tudod nézni az előadást videóról.

Nincs szükséged előzetes tudásra – Tanfolyamunkon a tanulást a belépő szinttől kezdheted el.

A szóbelire is készülhetsz velünk – Külön időt szentelünk a szóbeli vizsgára való felkészülésre.

Kipróbálhatod, mielőtt fizetnél – Lépj be az e-learning rendszerünkbe, és szeptemberben vegyél részt az első órán ingyen.

*Az egyik legkorszerűbb és legelterjedtebb e-learning rendszert használjuk, a Moodle-t.
**A kedvezményes tandíjra 30 nap indoklás nélküli pénz visszafizetési garanciát vállalunk.

„Két éves kémia tanfolyamra és egy éves biológia tanfolyamra jártam a Reáltanodába. Mindkettő hatalmas segítség volt a felkészülésem során. A kémia tanfolyamra konkrétan nulla tudással érkeztem és innen sikerült eljuttatniuk Marciéknak egy 87%os szintig. Nagy segítség volt hogy az órák visszanézhetőek. Bármikor tudtam kérdéssel fordulni hozzájuk. Mind a biosz mind a kémia tanfolyamon nagy tudású, lelkes tanárok tanítottak minket, ami nagyon ösztönzően hatott rám. Az órákba rengeteg energiát és időt fektetnek, ami meg is látszik a minőségükön :).”
Dorka

Helyszín

Budapest, Belváros

Időpont

hétfőn, 16:30-tól 19:30-ig

Tanfolyam kezdés

2024. szeptember 16.

Tanárok

dr. Hill Katalin és dr. Doleschall Márton

Időtartam

1x 34 hét és 1x 31 hét

Óraszám

heti 1 alkalom, 4x 45 perc (összesen 260 tanóra)

Tandíj az első tanévre

online – 202.000 Ft (1.485 Ft/tanóra)
tantermi – 243.000 Ft (1.786 Ft/tanóra)

A tandíjra 20% kedvezményt adunk, amennyiben augusztus 4-ig a kedvezményes tandíjat átutalod:

kedvezményes online – 162.000 Ft (1.191 Ft/tanóra)
kedvezményes tantermi – 195.000 Ft (1.434 Ft/tanóra)

Kapcsolat

Telefon: +36(30)5364-111
E-mail: info@budapestirealtanoda.hu

Ha szeretnél többet megtudni a kémia érettségiről, akkor a Budapesti Reáltanoda kezdőlapja jó kiindulópont lehet. Ha van kedved belenézni exkluzív tananyagainkba és érettségi információinkba, csatlakozz biológia és kémia tanulócsoportunkhoz a Facebook-on: