1 tanéves emelt KÉMIA tanfolyam

Kémia érettségi felkészítő tanfolyam

1 tanéves, emelt szintű, tantermi vagy online

Még lehet jelentkezni, nem maradtál le!

Tanfolyamunk segítséget szeretne nyújtani a felkészülésben azoknak, akik 2024-ben fognak kémiából érettségizni. Ha 2025-ben szeretnél érettségizni, akkor enged meg, hogy a figyelmedbe ajánljuk 2 tanéves kémia érettségi felkészítő tanfolyamunkat.

 

Mit kínálunk neked?

Kiváló és tapasztalt szaktanárok – Tanáraink szaktanári diplomával, sok éves tapasztalattal és egyetemi szemléletmóddal rendelkeznek, hogy magasabb szintre juthassál.

Online tananyagok, gyakorló feladatok és dolgozatok* – Tanulj saját fejlesztésű e-learning tananyagainkból. Gyakorolj érettségi feladatokon akkor, amikor a legkényelmesebb neked, és írd meg a dolgozatot otthon, amikor már felkészültél.

Tanuld meg velünk a kémiai számításokat – Nagy hangsúlyt fektetünk a kémiai számítás gyakorlására.

2024-es érettségi követelmények szerint – A tanfolyam tananyaga az új érettségi követelményrendszert alapul véve állítottunk össze neked. Tanulj meg mindent, ami szükséges az érettségihez, de azt ne, ami szükségtelen.

Legkedvezőbb ár-érték arány – Magas infláció ide vagy oda, tanfolyamunk ára alig emelkedett, mindamellett, hogy továbbra is magas szintű és komplex felkészítést kapsz.

Online vagy személyesen is járhatsz – Válaszd meg, hogyan szeretnél részt venni az órákon. Ha éppen nem érsz rá eljönni, akkor is ott lehetsz az órán online.

Az órák visszanézhetőek – Ha nem értél rá az óra időpontjában, akkor se maradsz le semmiről, mert utólag is meg tudod nézni az előadást videóról.

Nincs szükséged előzetes tudásra – Tanfolyamunkon a tanulást a belépő szinttől kezdheted el.

A szóbelire is készülhetsz velünk – Külön időt szentelünk a szóbeli vizsgára való felkészülésre.

Kipróbálhatod, mielőtt fizetnél – Lépj be az e-learning rendszerünkbe, és szeptemberben vegyél részt az első órán ingyen.

*Az egyik legkorszerűbb és legelterjedtebb e-learning rendszert használjuk, a Moodle-t.

„Nagyon pozitív a véleményem a tanfolyamról. Naprakész és hasznos volt minden óra. Az oktató remekül érti a dolgát. Ha biztosra szeretne valaki menni az érettségit illetően, akkor ez a hely a legmegfelelőbb számára.”
Anna

Helyszín

Budapest, Blaha Lujza tér

Időpontok

kedd és csütörtök, 16:30-tól 18:45-ig

Tanfolyam kezdés

2023. szeptember 12.

Tanárok

dr. Hill Katalin és dr. Doleschall Márton

Időtartam

34 hét

Óraszám

heti 2 alkalom, 2x 3x 45 perc (összesen 204 tanóra)

Tandíj

online – 221.000 Ft (1.083 Ft/tanóra)
tantermi – 263.000 Ft (1.289 Ft/tanóra)

Kapcsolat

Telefon: +36(30)5364-111
E-mail: info@budapestirealtanoda.hu

Ha szeretnél többet megtudni a kémia érettségiről, akkor a Budapesti Reáltanoda kezdőlapja jó kiindulópont lehet. Ha van kedved belenézni exkluzív tananyagainkba és érettségi információinkba, csatlakozz biológia és kémia tanulócsoportunkhoz a Facebook-on: