1 tanéves emelt BIOLÓGIA tanfolyam

Biológia érettségi felkészítő tanfolyam

1 tanéves, emelt szintű, tantermi vagy online

Tanfolyamunk segítséget szeretne neked nyújtani a felkészülésben, amennyiben 2025-ben fogsz biológiából emelt szinten érettségizni. Ha középszinten szeretnél biológiából érettségizni, akkor figyelmedbe ajánljuk középszintű érettségi felkészítő tanfolyamunkat. Ha 2026-ban szeretnél emelt szinten biológiából érettségizni, akkor meg 2 tanéves emelt szintű biológia érettségi felkészítő tanfolyamunkra érdemes megfontolnod.

Mit kínálunk neked?

Kiváló és tapasztalt szaktanárok – Tanáraink szaktanári vagy orvosi diplomával, sok éves tapasztalattal és egyetemi szemléletmóddal rendelkeznek, hogy magasabb szintre juthassál.

Online tananyagok, gyakorló feladatok és dolgozatok* – Tanulj saját fejlesztésű e-learning tananyagainkból. Gyakorolj érettségi feladatokon akkor, amikor a legkényelmesebb neked, és írd meg a dolgozatot otthon, amikor már felkészültél.

2024-es érettségi követelmények szerint – A tanfolyam tananyaga az új érettségi követelményrendszert alapul véve állítottunk össze. Tanulj meg mindent, ami szükséges az érettségihez, de azt ne, ami szükségtelen.

Legkedvezőbb ár-érték arány – Magas infláció ide vagy oda, tanfolyamunk ára alig emelkedett, mindamellett, hogy továbbra is magas szintű és komplex felkészítést kapsz.

20% kedvezmény – A tandíjra 20% kedvezményt kapsz, amennyiben augusztus 4-ig befizeted a kedvezményes tandíjat.**

Online vagy személyesen is járhatsz – Válaszd meg, hogyan szeretnél részt venni az órákon. Ha éppen nem érsz rá eljönni, akkor is ott lehetsz az órán online.

Az órák visszanézhetőek – Ha nem értél rá az óra időpontjában, akkor se maradsz le semmiről, mert utólag is meg tudod nézni az előadást videóról.

Nincs szükséged előzetes tudásra – Tanfolyamunkon a tanulást a belépő szinttől kezdheted el.

Fejlesszed az érettségihez szükséges készségeidet – Nagy hangsúlyt fektetünk a fogalmi gondolkodásra, ábra felismerésre, diagram elemzésre és esszé írásra.

A szóbelire is készülhetsz velünk – Külön időt szentelünk a szóbeli vizsgára való felkészülésre.

Kipróbálhatod, mielőtt fizetnél – Lépj be az e-learning rendszerünkbe, és szeptemberben vegyél részt az első órán ingyen.

*Az egyik legkorszerűbb és legelterjedtebb e-learning rendszert használjuk, a Moodle-t.
**A kedvezményes tandíjra 30 nap indoklás nélküli pénz visszafizetési garanciát vállalunk.

„Biológiából érettségiztem emelt szinten, és a Reáltanodának köszönhetően elértem azt a szintet, ami elég volt ahhoz, hogy bejussak az orvosira. A tanárok nagyon segítőkészek, és nagyon jól is magyaráznak. Külön plusz pont, hogy a biológia embertan részét egy orvos tanítja, és nem visz bele latin kifejezéseket, ahogy sokan gondolnák, hanem érthető, középiskolai szinten magyarázza a tananyagot.”
Gábor

Helyszín

Budapest, Belváros

Időpont

hétfő, 16:30-tól 19:30-ig

Tanfolyam kezdés

2024. szeptember 9.

Tanárok

Molnár Balázs, dr. Turai Péter és dr. Doleschall Márton

Időtartam

32 hét

Óraszám

heti 1 alkalom, 4x 45 perc (összesen 128 tanóra)

Tandíj

online – 146.000 Ft (1.141 Ft/tanóra)
tantermi – 173.000 Ft (1.352 Ft/tanóra)

A tandíjra 20% kedvezményt adunk, amennyiben a kedvezményes tandíjat augusztus 4-ig átutalod:

kedvezményes online – 117.000 Ft (914 Ft/tanóra)
kedvezményes tantermi – 138.000 Ft (1.078 Ft/tanóra)

Kapcsolat

Telefon: +36(30)5364-111
E-mail: info@budapestirealtanoda.hu

Ha szeretnél többet megtudni a biológia érettségiről, akkor a Budapesti Reáltanoda kezdőlapja jó kiindulópont lehet. Ha van kedved belenézni exkluzív tananyagainkba és érettségi információinkba, csatlakozz a Budapesti Reáltanoda biológia és kémia tanulócsoportjához a Facebook-on: