Vélemények

Vélemények

„Két éves kémia tanfolyamra és egy éves biológia tanfolyamra jártam a Reáltanodába. Mindkettő hatalmas segítség volt a felkészülésem során. A kémia tanfolyamra konkrétan nulla tudással érkeztem és innen sikerült eljuttatniuk Marciéknak egy 87%-os szintig. Nagy segítség volt hogy az órák visszanézhetőek. Bármikor tudtam kérdéssel fordulni hozzájuk. Mind a biosz mind a kémia tanfolyamon nagy tudású, lelkes tanárok tanítottak minket, ami nagyon ösztönzően hatott rám. Az órákba rengeteg energiát és időt fektetnek, ami meg is látszik a minőségükön.”

Dorka

„Középiskolában nem tanultam biológiát sem kémiát, de a nulláról indulva is minden érthető volt. Nagyon tetszett, hogy szinte minden témakört arra specializálódott Tanár tanított. Az órák nagyon élvezhetőek voltak és az online oktatásra való átállás sem okozott problémát.”

Zsolt

„Kémia előkészítőre két évig, biológiára egy évig jártam. Az alapoktól induló részletes felkészítés oldott légkörben zajlott, bátran mertem kérdezni. Nagy segítség volt, hogy az órák visszanézhetőek voltak, és ha nem tudtam elmenni – vagy épp karantén volt – , akkor online is bejelentkezhettem. Tetszett, hogy többen is oktattak a tanfolyam során, s mindig olyan ember beszélt nekünk egy témáról, aminek szakértője volt. Nem volt olyan kérdés, amire ne kaptunk volna választ. A számolási feladatok mindig nagy hangsúlyt kaptak, és elméleti téren is az volt a cél, hogy megértsük az összefüggéseket, ne csak megtanuljuk.”

Anna

„2 éves biosz és kémia tanfolyamra is jártam, és számomra óriási segítség volt mind a kettő. Profi prezi előadások, táblázatok, tananyagok, és figyelmes, okos tanárok segítettek végig felkészülni az emelt érettségire.”

Ármin

„Biológiára jártam és nagyon tetszett a tanfolyam. Érthetően el volt magyarázva minden és elképesztően nagy szaktudása volt minden tanárnak.”

Ráhel

„Egy éves emelt szintű biológia érettségi felkészítőre jártam. Nagyon jó volt az órák hangulata, mindig szerettem órára járni. Mindegyik tanárnak hatalmas a tudása, jól és teljesen érthetően adják át a tananyagot. Amit a gimis órákon nem tudtam teljesen megérteni, itt azt is sikerült. Az egy éves képzés után sikeresen felvételt nyertem a Semmelweisre.”

Anna