Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek

Köszönjük bizalmát, hogy minket választott. Szeretnénk biztosítani, hogy tanfolyamainkat (szolgáltatások) a legjobb minőségben fogjuk megtartani, annak érdekében, hogy magas érettségi pontszámot érjen el. A következőkben az alapvető jogi kötelmeinkről szeretnénk tájékoztatni:

A www.budapestirealtanoda.hu webhely nem minősül webáruháznak.

Az oldalon elérhető tanfolyamok online fizetése semmilyen esetben sem lehetséges a
www.budapestirealtanoda.hu weboldalon.

Az itt található adatok és információk nem minősíthetők úgy, mint a Budapesti Reáltanoda tanácsa vagy javaslata bizonyos szolgáltatások igénybevételére.

Az ügyfeleknek minden esetben előzetesen javasolt megbizonyosodni arról, hogy az általuk igényelt szolgáltatások saját részükre ténylegesen a legmegfelelőbbek-e.

A Budapesti Reáltanoda szintén fenntartja a jogot szolgáltatásainak előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására, kiegészítésére vagy megszüntetésére.

A Budapesti Reáltanoda nem vállalja a felelősséget a webhelyen történt elírásokért, sem pedig a weboldalak tartalmának jogosulatlan, www.budapestirealtanoda.hu weboldalon kívül álló okból történő megváltoztatásáért.

A Budapest Reáltanoda vezetője: dr. Doleschall Márton
Cím: 1132 Budapest, Nyugati tér 4.
Adószám: 68405508
Regisztráló hatóság: Egyéni Vállalkozók Nyilvántartása, Belügyminisztérium
Regisztrációs szám: 51700667
Releváns engedélyezett tevékenységek: házi korrepetálás (855912), máshova nem sorolt egyéb oktatás (855901), főiskolai és egyetemi oktatás, alapképzés és mesterképzés (854201)
Végzettség: biológia és kémia tanár MSc (2002), állatorvostudomány PhD (2007)

 

dr. Doleschall Márton
Budapesti Reáltanoda vezetőtanára